Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Olympiakos vs Arsenal
Olympiakos vs Arsenal

Olympiakos vs Arsenal

Ο Ολυμπιακός έρχεται και αυτός από τους ομίλους του Τσιάμπιονς Λίγκ. Στην Σούπερ Λίγκ βρίσκεται στην πρώτη θέση και την ερχόμενη εβδομάδα πάει σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς φαίνεται να αποφάσισε για σήμερα στο 4-3-3, με τον Φορτούνη να παίζει βασικός. Οι «κανονιέρηδες» φιλοδοξούν την κατάκτηση του τροπαίου μετά την περσινή ήττα από την Τσέλσι. Στην Πρέμιερ Λίγκ δεν τα πάει πολλά καλά και μόνο εάν το κατακτήσει θα μπορεί να λάβει μέρος στον θεσμό. Η τελευταία φορά που η Άρσεναλ ήρθε στην Ελλάδα ήταν πριν από 4 χρόνια, όταν η νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού συνοδεύτηκε με πρόκριση στους «16» του Champions League. Η Άρσεναλ είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, όμως ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος στα εντός αφού παίρνει ώθηση από το φανατικό κοινό του.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες της εταιρείας μας, θα μπορούν καθημερινά το πρωί να στοιχηματίσουν σε ενισχυμένες αποδόσεις σε όλους τους ζωντανούς αλλά και μη αγώνες μεταξύ των συγκεκριμένων ωρών!

Κάθε πρωινό λοιπόν μην χάσετε την ευκαιρία για να στοιχηματίσετε στην μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Κύπρου. Από τα πρακτορεία μπορείτε μέσα σε ένα ωραίο κλίμα να διασκεδάσετε αλλά και να ενημερωθείτε για όλες μας τις προσφορές όπως επίσης και στην εύχρηστη μας ιστοσελίδα!

tags:

Send this to a friend