Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Έδειξε αρετές και τόλμη…
Έδειξε αρετές και τόλμη…

Έδειξε αρετές και τόλμη…

Δεν είναι καθόλου εύκολο για τη Νέα Σαλαμίνα να παίζει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως ήταν ο πρώτος προημιτελικός με την Ανόρθωση χωρίς να έχει στην ενδεκάδα της τους Φουστάρ, Ελουντού και Κίνγκσλεϊ.

Ειδικά οι δυο τελευταίοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας. Κι όμως, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κατάφερε και χωρίς αυτoύς στο γήπεδο να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό και αξιόλογο σύνολο με απαιτήσεις και που ήξερε τι ήθελε.

Ο Τέλφερ που πήρε φανέλα βασικού έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Πολλά τρεξίματα, δυνατός, κέρδισε πολλές μονομαχίες και βοήθησε πολύ επιθετικά μαζί με τον Σίμπσον και τον Μαουρίτσιο. Στην μεσαία γραμμή Νουρ και Κωστή έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν με πολλές κερδισμένες μάχες.

Η τριάδα στα στόπερ δούλεψε πολύ καλά, καθάρισε πολύ εύκολα κάθε προσπάθεια της Ανόρθωσης ειδικά στα πρώτα 60 λεπτά. Εξαιρετικοί ήταν οι Κορέια και Μπαραβίκας. Ο πρώτος ειδικά βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. «Βγάζει μάτια» με την απόδοση του και θεωρώ ότι δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει η Νέα Σαλαμίνα και τη νέα σεζόν.

Το ισόπαλο 1-1 δίνει μικρό προβάδισμα στην Νέα Σαλαμίνα η οποία καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στο «Αμμόχωστος» την ερχόμενη Τετάρτη. Η δίψα του κόσμου και της ομάδας για μία μεγάλη πρόκριση και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα είναι τεράστια και το βλέπεις αυτό στα μάτια όλων στην ομάδα.

Η παρουσία του κόσμου…
Περίπου 300 ήταν οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας που βρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και στον επαναληπτικό της Τετάρτης η δική τους παρουσία θα είναι εξαιρετικά σημαντική και ίσως καταλυτική. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και να σφύζει από παλμό.

Send this to a friend