Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Tottenham vs RB Leipzig
Tottenham vs RB Leipzig

Tottenham vs RB Leipzig

Tottenham

Αν και στην αρχή όλα έμοιαζαν δύσκολα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσιάμπιονς Λίγκ στο τέλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση πίσω από την Μπάγερν. Μια ομάδα με ποιότητα όμως φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της.  Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει την γνώση πως να διαχειριστεί ένα τέτοιο ματς και αν κλείσει σωστά τα επιθετικά πυροβόλα της Λειψίας μπορεί να κερδίσει έδαφος στην υπόθεση πρόκριση. Πόνος για τα σπυρούνια η έλλειψη επιθετικών αφού Κέιν, Σον είναι παροπλισμένοι και το κενό τους καλούνται να καλύψουν Άλι και Μόουρα. Εκτός και οι Λαμέλα , Σισοκό και Φόιτ.

RB Leipzig

Τι να πει κανείς για την επίθεση φωτιά αυτής της ομάδας. Με αιχμή του δόρατος τον Βέρνερ  ο οποίος πλαισιώνεται με τον Σικ αποτελούν φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες! Αν και περνά μίνι περίοδο κρίσης αφού μετρούσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga  έβγαλε αντίδραση. Αρνητικό γεγονός θεωρείτε πως είναι άπειρη ευρωπαϊκά. Χαρακτηριστικό είναι ότι παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Απουσιάζει ο στυλοβάτης της άμυνας Ουπαμεκανό.  Η Τότεναμ έχει απουσίες επιθετικά έτσι οι βλέψεις του κόουτς Νάγκελσμαν είναι να παρατάξει την ομάδα με τριάδα στην άμυνα.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες της εταιρείας μας, θα μπορούν καθημερινά το πρωί να στοιχηματίσουν σε ενισχυμένες αποδόσεις σε όλους τους ζωντανούς αλλά και μη αγώνες μεταξύ των συγκεκριμένων ωρών!

Κάθε πρωινό λοιπόν μην χάσετε την ευκαιρία για να στοιχηματίσετε στην μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Κύπρου. Από τα πρακτορεία μπορείτε μέσα σε ένα ωραίο κλίμα να διασκεδάσετε αλλά και να ενημερωθείτε για όλες μας τις προσφορές όπως επίσης και στην εύχρηστη μας ιστοσελίδα!

tags:

Send this to a friend