Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πώς θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη
Πώς θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη

Πώς θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ψυχρό μέτωπο αναμένεται την Παρασκευή. ΑύριοΠέμπτη ο καιρός θα είναι το πρωί αίθριος, αλλά αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι το Σάββατο:

Σήμερα Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές και πιθανό καταιγίδα, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να

σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Το βράδυ πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με βροχές, σταδιακά στις περισσότερες περιοχές, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται χιονόπτωση. Το βράδυ ο καιρός θα σημειώσει σημαντική βελτίωση.

Το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, αναμένεται παροδικά χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 48 εκατοστά.

Πηγή: philenews

Send this to a friend