Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Χρειάζεται βελτίωση και τον κόσμο στο πλευρό της
Χρειάζεται βελτίωση και τον κόσμο στο πλευρό της

Χρειάζεται βελτίωση και τον κόσμο στο πλευρό της

Αυτό που έχει να κρατήσει η ΑΕΚ από την αναμέτρηση με τη Δόξα είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί που την έχουν φέρει στο -1 από την 4η θέση και συνάμα της εξασφάλισαν και μαθηματικά την εξάδα.

Απ’ εκεί και πέρα η εμφάνιση της δεν ήταν ικανοποιητική και σίγουρα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με το ματς στο Μακάρειο. Την Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός του κυπέλλου με την ΑΕΛ όπου σαφέστατα και χρειάζεται η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους να παρουσιαστεί βελτιωμένη και πολύ πιο απαιτητική.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα της Λάρνακας αλλά θα πρέπει να το διαχειριστεί κατάλληλα για να έρθει το σκορ που όλοι θέλουν.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Επιβάλλεται η παρουσία να είναι μαζική και να αποτελέσει ο κόσμος τον 12ο παίκτη για τους ποδοσφαιριστές. Σε τέτοια ματς η έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Αναμονή για Ναράνχο…
Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Ναράνχο με τη Δόξα και μέχρι αύριο (18/2) αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι. Σημαντική η επιστροφή Άβρααμ και Γιάννου που δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό τους.

Send this to a friend