Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ξήλωσαν την κεραία στις Καμάρες Λάρνακας
Ξήλωσαν την κεραία στις Καμάρες Λάρνακας

Ξήλωσαν την κεραία στις Καμάρες Λάρνακας

Την ικανοποίησή του για την μετακίνηση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή Καμάρες, στη Λάρνακα, εξέφρασε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Η συγκεκριμένη κεραία αφαιρέθηκε μετά από κινητοποίηση κι εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής που πραγματοποίησαν πρόσφατα, στην οποία συμμετείχε ομάδα μελών του κινήματος μαζί με τον πρόεδρο  Γιώργο Περδίκη. «Ακόμα μια παρανομία έχει αποκατασταθεί σε σχέση με παράνομη τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας. Απομένουν, όμως, άλλες 600 παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας που επίσης πρέπει ν’ αφαιρεθούν σ’ όλη την Κύπρο», τονίζεται σε ανακοίνωση του κινήματος.

Υπενθυμίζεται πως στις 26 περασμένου Ιανουαρίου κάτοικοι της περιοχής Καμάρων πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις παράνομες εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας, εκφράζοντας φόβους και ανησυχίες για  προβλήματα υγείας που ενδεχομένως να προκύψουν από τη λειτουργία τέτοιων κεραιών σε πολύ κοντινές αποστάσεις από κατοικίες. «Καλούμε όλες τις τοπικές αρχές, δήμους και κοινότητες, να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τις εταιρείες που παρανομούν, διότι πριν από τα κέρδη των εταιρειών, πρωτίστως πρέπει να φροντίζουμε για τη δημόσια υγεία», καταλήγει η ανακοίνωση των Οικολόγων.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend