Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Πρόσω ολοταχώς για δίκη Μασιάς-Κωνσταντίνου, ολοκληρώνεται το… φύλλο αγώνος
Πρόσω ολοταχώς για δίκη Μασιάς-Κωνσταντίνου, ολοκληρώνεται το… φύλλο αγώνος

Πρόσω ολοταχώς για δίκη Μασιάς-Κωνσταντίνου, ολοκληρώνεται το… φύλλο αγώνος

Πρόσω ολοταχώς για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου και του προέδρου της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά, οι οποίοι συνελήφθησαν και τελούν υπό οκταήμερη κράτηση, σε σχέση με τον ύποπτο χειραγωγημένο αγώνα μεταξύ Οθέλλου και Αγίας Νάπας.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και πρόσωπα από το στενό περιβάλλον των υπόπτων, ενώ παράλληλα αξιολογούνται τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των υπόπτων, όπως επίσης και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καζίνο, στο οποίο ο Δημήτρης Μασιάς συνάντησε τον πρόεδρο του Οθέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός της Αστυνομίας είναι να καταχωρηθεί η υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, εάν γίνεται μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε εκπνέει το διάταγμα κράτησης των δύο υπόπτων.

Η Αστυνομία εκτιμά, πως με βάση τις μαρτυρίες που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή, και εκτός ανατροπής, η υπόθεση δικαιολογείται να καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο θα κρίνει κατά πόσο το μαρτυρικό υλικό στοιχειοθετεί τη διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Όπως είχαμε αναφέρει, οι ανακριτές της υπόθεσης συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες προτού ανακρίνουν εκ νέου Μασιά και Κωνσταντίνου, ώστε να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Ωστόσο, οι δύο μπορεί να ακολουθήσουν την οδό της σιωπής, όπως έπραξαν και στην πρώτη τους προφορική ανάκριση, όπου δεν απάντησαν στις ερωτήσεις των ανακριτών.

Ενώπιον των Αρχών υπάρχουν μέχρι στιγμής αρκετές μαρτυρίες από διάφορα πρόσωπα, όπως επίσης και στοιχεία που κατατέθηκαν από την ΚΟΠ, ενώ καθοριστικής σημασίας κρίνονται οι καταθέσεις του προέδρου του Οθέλλου, στον οποίο ο Μασιάς φέρεται να πρόσφερε δέκα χιλιάδες ώστε να «κανονίσει» να χάσει η ομάδα του, όπως επίσης και του ποδοσφαιριστή που επίσης προσεγγίστηκε από τον μάνατζερ του.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει στα χέρια της και άλλες σημαντικές μαρτυρίες, πέραν των όσων αποκάλυψε στο Δικαστήριο για να εξασφαλίσει το διάταγμα κράτησης των υπόπτων, το περιεχόμενο των οποίων δεν αποκαλύφθηκε ώστε να μην επηρεαστεί το ανακριτικό έργο.

Την ίδια ώρα στις Αρχές φθάνουν πληροφορίες και για άλλα παιχνίδια, ωστόσο όπως μας ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, πέραν του αγώνα Οθέλλου-Αγία Νάοα δεν διερευνάται οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, ωστόσο οι πληροφορίες αξιολογούνται, ενώ λαμβάνεται υπόψη ότι σε κόκκινο φάκελο που έφθασε από την UEFA τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν και πάλι διαιτητής ο Αντρέας Κωνσταντίνου και αφορούσε αγώνα της Αγίας Νάπας με την Πάφο.

Πηγή : Omada

Send this to a friend