Home ΛΑΡΝΑΚΑ Προκηρύχθηκαν σχολικοί αγώνες χιονοδρομιών Γυμνασίων και Λυκείων
Προκηρύχθηκαν σχολικοί αγώνες χιονοδρομιών Γυμνασίων και Λυκείων

Προκηρύχθηκαν σχολικοί αγώνες χιονοδρομιών Γυμνασίων και Λυκείων

Την προκήρυξη των Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Χιονοδρομιών για Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως, οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 στην πίστα «Ζευς» του Τροόδους (North – Face) και θα αρχίσουν στις 9:30 π.μ., ενώ δίνονται όλες οι λεπτομέρειες συμμετοχής.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χιονοδρόμων Κύπρου (Ο.Χ.Κ.), προκηρύσσει τους Παγκύπριους Σχολικούς Αγώνες Χιονοδρομιών για Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 στην πίστα «Ζευς» του Τροόδους (North – Face) και θα αρχίσουν στις 9:30 π.μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (στο έντυπο που επισυνάπτεται) θα πρέπει να σταλούν, με ευθύνη της Διεύθυνσης κάθε σχολικής μονάδας, στο Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού, υπόψη κας Νίκης Μακρίδου, στο τηλεομοιότυπο: 25521622, μέχρι την Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 μεσημβρινή.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση τις διατάξεις και κανονισμούς του Προγραμματισμού Αθλητικών Εκδηλώσεων Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τους Διεθνείς Κανονισμούς του αγωνίσματος.

Η προσκόμιση της Βεβαίωσης Δυνατότητας Συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις (σχολική αθλητική ταυτότητα) είναι υποχρεωτική πριν την έναρξη του αγωνίσματος στον έφορο του αγωνίσματος. Μαθητής/μαθήτρια που δεν παρουσιάζει τη σχολική αθλητική ταυτότητα, σωστά συμπληρωμένη και με πρόσφατη φωτογραφία, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους σχολικούς αγώνες.

Το πρόγραμμα και οι αρχές των αγώνων επισυνάπτονται. Παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε σχετικά τους/τις μαθητές/μαθήτριες του Σχολείου σας που εμπλέκονται καθώς και τους/τις καθηγητές/καθηγήτριες του Σχολείου σας στους οποίους έχουν ανατεθεί καθήκοντα.

 

Send this to a friend