Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Χαραλάμπους: «Βλέπουμε μόνο Δόξα, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ» (δηλώσεις Γκολομπάρτ)
Χαραλάμπους: «Βλέπουμε μόνο Δόξα, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ» (δηλώσεις Γκολομπάρτ)

Χαραλάμπους: «Βλέπουμε μόνο Δόξα, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ» (δηλώσεις Γκολομπάρτ)

Την καθιερωμένη Διάσκεψη Τύπου παρέθεσε ο Ηλίας Χαραλάμπους και μίλησε για το ματς με τη Δόξα και το ματς κυπέλλου που πέρασε από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για μας σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Σε καμία περίπτωση ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει την πραγματικότητα για τη Δόξα και γενικά τα αποτελέσματα της περασμένης βδομάδας έδειξαν το πρωτάθλημα πως είναι. Θ πάμε αποκλειστικά για να κερδίσουμε το ματς και να πάρουμε τους τρεςι βαθμούς για να μας βοηθήσουν για τη συνέχεια»

«Πάντα σας λέω ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει. Εμπειρικά γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα κι αν δεν δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό όλα τα ματς κρύβουν δυσκολίες»

«Εμείς βλέπουμε τον επόμενο μας αντίπαλο και μόνο. Βλέπουμε μόνο Δόξα, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Γκολομπάρτ: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ατζέντα μας»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρομάν Γκολομπάρτ ενόψει του αγώνα με τη Δόξα.

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ατζέντα μας και που έχουμε στο μυαλό. Σημαίνει πολλά αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις στην ομάδα;
«Έχω διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Κύπρο είναι ότι έχει ανέβει η ποιότητα και στα ψηλά και στα χαμηλά. Πέρσι είχα προσέξει ότι υπήρχαν ματς που θα μπορούσε να κερδίσει μία ομάδα πιο εύκολα. Αυτό τον χρόνο δεν νομίζω υπάρχει κάποιο εύκολο παιχνίδι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει πολύ καλό πνεύμα στα αποδυτήρια, ενέργεια μεταξύ προπονητών και ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί αλλά μένουμε θετικοί και αισιόδοξοι. Αυτό που εύχομαι είναι να δώσουμε και εμείς οι νέοι έξτρα ενέργεια για τα παιχνίδια που απομένουν».

Για το ματς με την ΑΕΛ:
«Το 0-0 δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα μιας και μας δίνει δυο επιλογές. Ή το 0-0 ή να κερδίσουμε για να έρθει η πρόκριση. Ήταν ισορροπημένο ματς και δεν μας απείλησε πέρα από μια αντεπίθεση».

Send this to a friend