Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μονόωρη αποχή στο Γυμνάσιο Βεργίνας λόγω θέρμανσης αποφάσισαν οι γονείς
Μονόωρη αποχή στο Γυμνάσιο Βεργίνας λόγω θέρμανσης αποφάσισαν οι γονείς

Μονόωρη αποχή στο Γυμνάσιο Βεργίνας λόγω θέρμανσης αποφάσισαν οι γονείς

Σε μονόωρη αποχή από τα μαθήματά τους θα προχωρήσουν οι μαθητές του Γυμνασίου Βεργίνας, λόγω της βλάβης που παρουσιάστηκε στη θέρμανση.
Αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρία του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου, «μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βεργίνας και ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη ολιγωρία των αρμοδίων να επιλύσουν το πρόβλημα της θέρμανσης στο Σχολείο, αποφασίστηκαν τα εξής:

(i) Να πραγματοποιηθεί προειδοποιητική μονόωρη αποχή από τα μαθήματα, αύριο Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, την 3η περίοδο μαθημάτων (9:20 – 10:05).
(ii) Σε περίπτωση που δεν επιλυθεί το πρόβλημα με τη θέρμανση στο Σχολείο, οι Γονείς θα καλέσουν σε αποχή από τα μαθήματα καθόλη τη διάρκεια της ερχόμενης Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, μέχρι την οριστική κι αμετάκλητη επίλυση του προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Γυμνάσιο Βεργίνας αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα, για την επίλυση των οποίων δόθηκαν κατ’ επανάλειψη υποσχέσεις, χωρίς ποτέ αυτές να υλοποιηθούν».

Σημειώνεται ότι εδώ και δύο ημέρες χωρίς θέρμανση παρέμειναν τρία σχολεία στην επαρχία Λάρνακας.

Σε επιστολή της προς τον υπουργό Παιδείας οι οργανωμένοι μαθητές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους που σε κάποια σχολεία, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν άνοιξαν οι θερμάνσεις.

Send this to a friend