Home ΛΑΡΝΑΚΑ Χωρίς θέρμανση τρία σχολεία στη Λάρνακα-Σοβαρό το πρόβλημα στο Γ.Βεργίνας
Χωρίς θέρμανση τρία σχολεία στη Λάρνακα-Σοβαρό το πρόβλημα στο Γ.Βεργίνας

Χωρίς θέρμανση τρία σχολεία στη Λάρνακα-Σοβαρό το πρόβλημα στο Γ.Βεργίνας


Τρία σχολεία της Επαρχίας Λάρνακας, παρέμειναν για περίπου δύο ημέρες χωρίς θέρμανση. Ημέρες κατά τις οποίες στην Κύπρο επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Μέσης Εκπαίδευσης, Χαράλαμπο Διονυσίου, τα τρία σχολεία που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα είναι: To Γυμνάσιο Βεργίνας, το Λύκειο Βεργίνας και το Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα.

Μιλώντας στο SigmaLive, ο κος Διονυσίου ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν οι οργανωμένοι γονείς «τα σχολεία έμεινα χωρίς θέρμανση για δύο μέρες λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε. Στα δύο σχολεία, δηλαδή στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου και στο Λύκειο Βεργίνας, βρίσκονται ήδη τεχνικοί εκεί και το θέμα έχει επιλυθεί».

Όσον αφορά το Γυμνάσιο Βεργίνας, ο κος Διονυσίου σημείωσε πως υπάρχουν πολλά θέματα, λόγω της παλαιότητας του οικοδομήματος.

«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο σχολείο είναι τεράστιο. Υπάρχει δυσκολία στην επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί και αναμένεται αύριο να φτάσουν εκεί άλλοι τεχνικοί για επιδιορθωθεί η βλάβη», σχολίασε ο κος Διονυσίου.

Σημειώνεται ότι για τις βλάβες έχει ενημερωθεί και η συντεχνία των εκπαιδευτικών, Μέσης Εκπαίδευσης, ΟΕΛΜΕΚ.

Παραθέτοντας το δικό του σχόλιο ο πρόεδρος των Σχολικών Εφοριών, Ντίνος Έλληνας, ανέφερε πως «για να μην έχουμε πρόβλημα πρέπει να λύνονται άμεσα αυτά τα θέματα. Ακόμα και με αγορά υπηρεσίας θα πρέπει να βρίσκουμε λύσεις».

Πηγή : Sigmalive

Send this to a friend