Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Σοκάρουν τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Σοκάρουν τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Η 19η αγωνιστική αποδείχτηκε σοκαριστική για τους διεκδικητές του τίτλου και όχι μόνο. 

Αρχικά η Ανόρθωση έχασε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό μετά από 19 χρόνια, σε ένα παιχνίδι που η Κυρία ναι μεν είχε απουσίες αλλά δεν περίμενε κανείς να φύγει με άδεια χέρια από το Μακάρειο.

Την ίδια μέρα το Σάββατο (8/2) το ΑΠΟΕΛ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή, μετά την ήττα της Ανόρθωσης. Έχασε στην Λάρνακα από την ΑΕΚ και έμεινε στους 35 βαθμούς.

Με συνδυασμό ήττας Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια δεν μπορούσε να ονειρευτεί κάτι καλύτερο για να ανεβεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όμως το όνειρο των πρασίνων κατέληξε σε εφιάλτη με κύριο πρωταγωνιστή τον Εθνικό, καθώς το τριφύλλι έχασε μέσα στο ΓΣΠ μετά από 18 χρόνια από την ομάδα της Άχνας.

Σε συνδυασμό ήττας Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Έχασε και αυτός μέσα στο σπίτι του, στο Τσίρειο στάδιο από την ΕΝΠ.

Χαμένοι δεν ήταν μόνο οι διεκδικητές του τίτλου αλλά ήταν και η ΑΕΛ που βρίσκεται επίσης στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα της Λεμεσού στην εξόρμηση της στην Πάφο έχασε από την Πάφος FC.

Πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να βρούμε μία αγωνιστική, όπου όλες οι μεγάλες ομάδες έχασαν.

Η μόνη νικήτρια ομάδα της εξάδας ήταν η ΑΕΚ, όπου πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Αλλά ακόμα και αυτή η νίκη δεν αναμενόταν από πολλούς.

Ευκαιρία μεγάλη έχει η Νέα Σαλαμίνα, καθώς η ήττα της ΑΕΛ τις δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, αν νικήσει την Δευτέρα (10/2) τη Δόξα, να ανεβεί στην πρώτη εξάδα και να αφήσει πίσω της την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Λοιπόν η 19η αγωνιστική ήταν χωρίς αμφιβολία η αγωνιστική των εκπλήξεων.

Send this to a friend