Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Σόκαρε την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ ο Εθνικός (βίντεο)
Σόκαρε την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ ο Εθνικός (βίντεο)

Σόκαρε την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ ο Εθνικός (βίντεο)

Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Εθνικός μέσα στο Γ.Σ.Π απέναντι στην Ομόνοια, καθώς επικράτησε με 2-1.

Η ομάδα του Κλάφουριτς πάλεψε τον αγώνα και πήρε μία παλικαρίσια νίκη. Η Ομόνοια έχασε την ευκαιρία να φύγει μόνη πρώτη στη κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 59’ με ωραίο σουτ του Χριστοφή, οι πράσινοι ισοφάρισαν από τα έντεκα βήματα με τον Ντάρμπισαϊρ, όμως στο 77’ ο Εθνικός σκόραρε και αυτός με πέναλτι, με εύστοχη εκτέλεση του Μαρκόφσκι.

Το φιλμ του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος η Ομόνοια μπήκε καλύτερα, ωστόσο δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην περιοχή του Εθνικού. Η ομάδα του Ντιν Κλάφουριτς περιόρισε την Ομόνοια και την κράτησε μακριά από την μεγάλη της περιοχή.

Οι παίκτες του Εθνικού έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους και πίεζαν εκεί που έπρεπε. Οι παίκτες του Μπεργκ ένιωθαν την πίεση του παιχνιδιού και δεν είχαν καθαρό μυαλό για να φτειάξουν την ευκαιρία που θα τους έδινε το γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και τα πολλά φάουλ, καθώς δεν υπήρχαν ούτε φάσεις στο παιχνίδι.

Η Ομόνοια στα τελευταία λεπτά ανέκτησε χαμένο έδαφος και έγινε πιο απαιτητική, είχε την κλασσική ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊρ, όπου με κατέβασμα βγήκε φάλτσα με τον Μπογατίνοφ, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και απέκρουσε ο κίπερ του Εθνικού. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια μπήκε δυνατά για να πετύχει το γκολ που ήθελε, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε τις προϋποθέσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει πρώτη στο γκολ. Η ομάδα που έφτασε στο γκολ πρώτη ήταν ο Εθνικός. Στο 59’ ο Χριστοφή έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, με τον Παντίλιμον να μην κάνει καλή εκτίμηση και την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. Πολύ ωραίο γκολ από τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού.

Μετά από πίεση της Ομόνοιας που έψαχνε το γκολ, στο 73’ ο Κορρέα έκανε χέρι εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ντάρμπισαϊρ να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα και να κάνει το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Εθνικός πήρε ξανά προβάδισμα. Απρόσεκτο μαρκάρισμα του Γκόμες στον Μαρκόφσκι και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι, με τον ίδιο παίκτη που το κέρδισε να το μετουσιώνει σε γκολ.

Η Ομόνοια στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ που θα τις έδινε τουλάχιστον τον ένα βαθμό, ωστόσο ο Εθνικός κράτησε μία παλικαρίσια νίκη.

Ομόνοια: Παντίλιμον, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτζακς, Μαυρίας, Βίτορ, Γκόμεθ (14’Τζιωνής), Ορτέγα (64’Ακιντόλα), Μποτεάκ, Τιάγκο (77’Μίκου), Ντάρμπισαϊρ

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Χούμποτσαν, Στυλιανού, Μανρίκε, Κούσουλος, Τζιωνής, Ακιντόλα, Κακουλλής, Μίκου

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Γκλομπάρντ, Μιγκελίτο, Χαραλάμπους, Ντεϊβίσον, Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι (65’Κονέ), Κυπριανού (87’Φοινίρης), Χριστοφή, Κορρέα, Ίλιε Μαρκόφσκι (81’Κ.Ηλία)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Φοινίρης, Ηλία Κ, Ηλία Μ, Μαρκόσκι Μ, Κουσιάππας, Παπαγεωργίου, Κονέ, Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κορρέα, Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι, Κυπριανού.

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής:  Τράττου Λεόντιος
Παρατηρητής Διαιτησίας :Καραϊσκάκης Μιχάλης

 

Send this to a friend