Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Άνοιξαν τις βρύσες τους κι αντί νερό έτρεχε… κοκτέιλ από μπίρα, ρούμι και μπράντι
Άνοιξαν τις βρύσες τους κι αντί νερό έτρεχε… κοκτέιλ από μπίρα, ρούμι και μπράντι

Άνοιξαν τις βρύσες τους κι αντί νερό έτρεχε… κοκτέιλ από μπίρα, ρούμι και μπράντι

Οι κάτοικοι ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στη νότια Ινδία έμειναν σοκαρισμένοι όταν συνειδητοποίησαν ότι στο δίκτυο υδροδότησής τους αντί για νερό έρεε ένα μείγμα από μπύρα, μπράντι και ρούμι.

Το δυσάρεστο στην όσφρηση καφέ υγρό έγινε αντιληπτό στην περιοχή Κεράλα της Ινδίας την Δευτέρα το πρωί. Όταν ειδοποιήσαν τις αρχές κι έγιναν οι σχετικές έρευνες, διαπιστώθηκε ότι ήταν λάθος των αρμόδιων υπηρεσιών. Είχαν θάψει κοντά στο σύστημα υδροδότησης 6.000 λίτρα που είχαν κατασχεθεί.

«Ήμασταν σοκαρισμένοι», δήλωσε ο Τζόσι Μαλιέκαλ, ιδιοκτήτης του συγκροτήματος, στο BBC.  Για καλή τους τύχη, η δυσοσμία δεν επέτρεψε τους ανθρώπους να καταναλώσουν το «κοκτέιλ», αλλά για μερικές ημέρες δεν είχαν πόσιμο νερό για να πλυθούν. «Τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάνε στο σχολείο και οι γονείς δεν μπορούσαν να πάνε στις δουλειές τους».

Ωστόσο η απάντληση θα διαρκέσει πάνω από ένα μήνα, σύμφωνα με τους κατοίκους, με τις Αρχές να τους προμηθεύουν πλέον με νερό. «Μας φέρνουν 5.000 λίτρα νερό καθημερινά αλλά δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες όλων των κατοίκων στα διαμερίσματα», καταγγέλλει ο Μαλιέκαλ στο BBC. Η πολιτεία της Κεράλα είναι η πολιτεία της Ινδίας με την υψηλότερη κατανάλωση αλκοόλ.

Πηγή: Huffington Post

Send this to a friend