Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Δύο ξεχωριστές περιπτώσεις στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Δύο ξεχωριστές περιπτώσεις στη Λάρνακα

Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Δύο ξεχωριστές περιπτώσεις στη Λάρνακα


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης, χρηματικό πρόστιμο και στέρησης άδειας οδηγού σε δύο πρόσωπα, που εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα σε άνδρα ηλικίας 38 χρόνων από τη Ρουμανία, ποινή άμεσης φυλάκισης 15 ημερών και στέρηση της άδειας οδηγού για τρεις μήνες, αφού τον βρήκε ένοχο στα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και της οδήγησης αυτοκινήτου με μαθητική άδεια.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο 38χρονος τον Ιούλιο του 2019, συγκρούστηκε με σταθμευμένο όχημα στην Οδό Χρυσοπολιτίσσης στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 38χρονο και σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε η τελική ένδειξη ήταν 102 μλγμ αντί 9 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας οδηγούσε με μαθητική άδεια.

Εξάλλου το Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα σε άνδρα από τη Ρουμανία ηλικίας 44 ετών, χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ, πέντε βαθμούς ποινής και στέρησης της άδειας οδηγού για τρεις μήνες.

Ο κ. Χατζηγιασεμή ανέφερε ότι γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος στο κέντρο της Λάρνακας και σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε η τελική ένδειξη ήταν 100 μλγμ αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ο 44χρονος συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ, πέντε βαθμούς ποινής και στέρησης της άδειας οδηγού για τρεις μήνες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend