Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Το viral τραγούδι μιας 3χρονης για τους δεινόσαυρους – Το έγραψε μόνη της [βίντεο]
Το viral τραγούδι μιας 3χρονης για τους δεινόσαυρους – Το έγραψε μόνη της [βίντεο]

Το viral τραγούδι μιας 3χρονης για τους δεινόσαυρους – Το έγραψε μόνη της [βίντεο]

Ο τραγουδιστής Τομ Ρόζενθαλ, ανακάλυψε πως δεν είναι ο μόνος μουσικός στην οικογένεια, αφού η 3χρονη κόρη του ερμήνευσε ένα γλυκό τραγούδι με δεινόσαυρους, που έγινε viral.

Ο Ρόζενθαλ μοιράστηκε το τραγούδι της κόρης του Φεν, με τίτλο «Dinosaurs in Love» (Ερωτευμένοι δεινόσαυροι), εξηγώντας στην ανάρτησή του:«Η κόρη μου, ηλικίας σχεδόν 4 ετών, έγραψε σήμερα το πρώτο της σόλο τραγούδι. Σκέφτηκε μόνη της όλες τις λέξεις κι εγώ την βοήθησα λίγο με την μουσική. Ονομάζεται ‘Ερωτευμένοι Δεινόσαυροι’».

Οι στίχοι του τραγουδιού «Ερωτευμένοι Δεινόσαυροι»
Στο τραγούδι της, που είναι ακριβώς ενός λεπτού, η μικρή κόρη του τραγουδιστή λέει: «Οι δεινόσαυροι τρώνε ανθρώπους» με τον πατέρα της να κάνει τα φωνητικά. Και συνεχίζει: «Ερωτευμένοι δεινόσαυροι. Οι δεινόσαυροι κάνουν πάρτι. Τρώνε φρούτα και αγγούρι. Ερωτεύονται». Στην συνέχεια, ο πατέρας της, την ρωτά: «Τι κάνουν μετά;» με την μικρή να προσθέτει, τραγουδώντας: «Λένε ‘ευχαριστώ» και ακολούθως το τραγούδι παίρνει μια δραματική τροπή. «Έρχεται ένα bing bang και πεθαίνουν. Οι δεινόσαυροι ερωτεύονται. Αλλά δεν είπαν αντίο. Αλλά δεν είπαν αντίο».

Συγκινήθηκαν οι χρήστες των social media
Η ανάρτηση έχει γίνει viral με πάνω από 2,9 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια στο Twitter, με πολλούς να λένε πως ήταν τόσο συγκινητικό το τραγούδι που τους έκανε να δακρύσουν. «Η Φεν έκανε εξαιρετική δουλειά» έγραψε κάποιος με ένα Gif του Γουίλ Σμιθ που παλεύει να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην ταινία «Το κυνήγι της Ευτυχίας». Ένας άλλος έγραψε: «Μια μέρα τρώνε φρούτα και αγγούρια και την άλλη εξαφανίζονται. Δύσκολες στιγμές» με έναν τρίτο να προσθέτει: «Το τέλος με χτύπησε σαν μετεωρίτης».

Πηγή: iefimerida.gr

"]

Send this to a friend