Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η πρόβλεψη του καιρού μέχρι και το σαββατοκύριακο
Η πρόβλεψη του καιρού μέχρι και το σαββατοκύριακο

Η πρόβλεψη του καιρού μέχρι και το σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ το απόγευμα και το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται χαμηλή πίεση. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 76 εκατοστά. Αναλυτικά η πρόβλεψη μέχρι και το σαββατοκύριακο:

Το απόγευμα της Τετάρτης ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κατά τόπους συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων ελαφρών βροχών ή και παροδικής ελαφράς χιονόπτωσης, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κατά τόπους συννεφιασμένος, κυρίως στα παράλια και τα ορεινά. Τοπικά πιθανό να σημειωθούν ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, ή και παροδική ελαφρά χιονόπτωση, στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Πέμπτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές, αλλά το απόγευμα τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, στα ανατολικά.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Κυριακή.

Πηγή: philenews

Send this to a friend