Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Καταγγελία: Μου είπαν ότι η μητέρα μου έπαθε εγκεφαλικό και βρέθηκε με μώλωπες
Καταγγελία: Μου είπαν ότι η μητέρα μου έπαθε εγκεφαλικό και βρέθηκε με μώλωπες

Καταγγελία: Μου είπαν ότι η μητέρα μου έπαθε εγκεφαλικό και βρέθηκε με μώλωπες


Σε καταγγελία προέβη αναγνώστης του SigmaLive σχετικά με τις συνθήκες κατά τις οποίες η μητέρα του, τρόφιμος σε οίκο ευγηρίας, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία όπως τον ενημέρωσε η Διεύθυνση του Γηροκομείου, ωστόσο όταν εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε αιμάτωμα, όπως αναφέρει ο ίδιος, για το οποίο και υποβλήθηκε σε επέμβαση. 

Όπως ανέφερε ο γιος της, είχε ειδοποιηθεί πριν από μερικές ημέρες από τη Διεύθυνση του οίκου ευγηρίας, ότι η μητέρα του έχασε τις αισθήσεις τις και υποπτεύονταν εγκεφαλικό επεισόδιο, λόγω ιστορικού. 

Όταν μεταφέρθηκε ωστόσο στο νοσοκομείο, διαπίστωσε ότι η 57χρονη μητέρα του έφερε μώλωπες στο μάτι και το μέτωπο. 

Σημείωσε ωστόσο ότι από τον οίκο ευγηρίας του αναφέρθηκε πως δεν είχε τραυματιστεί από πιθανή πτώση. 

Ο ίδιος όπως είπε στο SigmaLive, διερωτάται κατά πόσο η μητέρα του είτε διέλαθε της προσοχής του προσωπικού του οίκου ευγηρίας και έπεσε, είτε υπέστη ξυλοδαρμό. 

Όπως μας λέχθηκε προχώρησε και σε κατάθεση στην Αστυνομία, γεγονός το οποίο και μας επιβεβαίωσαν αρμόδιες πηγές, ενώ η μητέρα του έχει εξεταστεί από δύο ιατροδικαστές το πόρισμα των οποίων αναμένεται να εκδοθεί το πιθανότερο αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα νοσηλεύεται σε Εντατική Μονάδα Θεραπείας, διασωληνωμένη. 

Εμφανώς αναστατωμένος, σημείωσε πως απλά θέλει να μάθει την αλήθεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μητέρα του περιήλθε σε αυτή την κατάσταση. 

Πηγή : Sigmalive

Send this to a friend