Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αναλαμβάνει δράση ο Πρόεδρος για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο-Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό
Αναλαμβάνει δράση ο Πρόεδρος για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο-Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό

Αναλαμβάνει δράση ο Πρόεδρος για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο-Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό

Νέα προεδρική παρέμβαση στον απόηχο του σάλου σε σχέση με τη διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τις καταγγελίες για τα στημένα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει ευρεία σύσκεψη στο προεδρικό στις 7 Φεβρουαρίου. 
 
Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν πέραν του Προέδρου της Δημοκρατίας και του υπουργού Δικαιοσύνης όλες οι εμπλεκόμενες Αρχές, με τον πρόεδρο να ζητά πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο.
 

Ο κ. Κούσιος αναφερόμενος στις προηγούμενες δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη, ανέφερε πως σκιαγράφησε την κατάσταση μετά τις καταγγελίες για τους κόκκινους φακέλους και τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, ενώ διαβίβασε την έκκληση του Προέδρου προς οποιονδήποτε κατέχει στοιχεία να τα παραδώσει στις Αρχές για διερεύνηση.
 
«Η πολιτεία», είπε ο κ. Κούσιος, «διαβεβαιώνει όποιον διαθέτει τέτοιες πληροφορίες για την απαραίτητη προστασία του».
 
«Όποιοι κατέχουν στοιχεία να τα καταθέσουν στις διωκτικές αρχές. Γνωρίζετε ότι για να μπορέσουμε να εμπεδώσουμε και την ασφάλεια και την αποφασιστικότητα μας, έχει διοριστεί ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας ως το άτομο που μπορεί να διαχειρίζεται τις υποθέσεις. Όποιος έχει πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί στον Διευθυντή του ΤΑΕ Αρχηγείου», είπε ο κ. Κούσιος.

Send this to a friend