Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ακόμα ένα βήμα για την υλοποίησης της Μονάδας Φροντίδας Καρκινοπαθών στην Λάρνακα
Ακόμα ένα βήμα για την υλοποίησης της Μονάδας Φροντίδας Καρκινοπαθών στην Λάρνακα

Ακόμα ένα βήμα για την υλοποίησης της Μονάδας Φροντίδας Καρκινοπαθών στην Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση, μεταξύ των συνδέσμων ασθενών και του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ Λάρνακας – Αμμοχώστου, για την υλοποίηση του έργου, για την δημιουργία Μονάδας Καθημερινής Φροντίδας Καρκινοπαθών, στο νέο κτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, οι διευθυντές και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, ο Γενικός Διευθυντής του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου και εκπρόσωποι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, του ΠΑΣΥΚΑΦ, της Europa Donna και του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου.

Κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε η απόφαση του ΟΚΥΠΥ όπως εγκρίνει την υλοποίηση του έργου. Η Μονάδα θα στεγαστεί στον 2ο όροφο του νέου κτηρίου του Νοσοκομείου.

Μετά την συνάντηση έγινε ξενάγηση των παρευρισκομένων στον χώρο, όπου θα στεγαστεί η Μονάδα στην παρουσία του Αρχιτέκτονα, που θα αναλάβει το σχεδιασμό του χώρου.

Συμφωνήθηκε όπως δημιουργηθεί Ad Hoc επιτροπή, αποτελούμενη από επιστημονικό προσωπικό, για να εξετάσει τις λεπτομέρειες για την ορθή υλοποίηση του έργου.

Ο κύριος Ανδρέας Αποστόλου συντονιστής της προσπάθειας ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ Λάρνακας Αμμοχώστου κύριο Γιώργο Καροτσάκη, για την θετική του ανταπόκριση και την αποφασιστικότητα του να υλοποιήσει το εν λόγο έργο.

 

 

Send this to a friend