Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του
Εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του

Εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του

Εντοπίστηκε και ομολόγησε ο οδηγός, ο οποίος χθες τα ξημερώματα, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά με το αυτοκίνητό του πεζό στην  Ξυλοφάγου κι εγκατέλειψε την σκηνή. Πρόκειται για 33χρονο, από την Ορμήδεια, ο οποίος κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου για κατάθεση και παραδέχθηκε ότι αυτός τραυμάτισε τον πεζό.

Ο 33χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου. Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για τροχαίο δυστύχημα με έναν τραυματία στην οδό Πέτρου Λοΐζου, στην Ξυλοφάγου. Μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι στις 1.30π.μ. οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, κτύπησε πεζό ενώ ο τελευταίος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Ο τραυματίας κατάγεται από την Ινδία και είναι 20 χρόνων. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και μετέπειτα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Είναι διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Ο 33χρονος ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, πως δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τον νεαρό κι εγκατέλειψε την σκηνή διότι φοβήθηκε…

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend