Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ξυλοφάγου: Παραδέχθηκε ο οδηγός ότι κτύπησε πεζό και τον εγκατέλειψε στο δρόμο
Ξυλοφάγου: Παραδέχθηκε ο οδηγός ότι κτύπησε πεζό και τον εγκατέλειψε στο δρόμο

Ξυλοφάγου: Παραδέχθηκε ο οδηγός ότι κτύπησε πεζό και τον εγκατέλειψε στο δρόμο

Παραδέχθηκε ο οδηγός ότι κτύπησε αλλοδαπό πεζό στην Ξυλοφάγου και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή προς κρίσιμη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις δύο σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για τροχαίο δυστύχημα με έναν τραυματία στην Κοινότητα Ξυλοφάγου.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου μετέβησαν στη σκηνή όπου ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι γύρω στη 01.30, οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, κτύπησε πεζό ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει δρόμο της Κοινότητας και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Με ασθενοφόρο ο τραυματίας από την Ινδία, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή προς κρίσιμη και τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα.

Η αστυνομία αναζητούσε από την πρώτη στιγμή τον οδηγό του οχήματος, τον οποίο εντόπισε σήμερα το πρωί στην οικία του στην Ορμήδεια.

Ο οδηγός ηλικίας 33 ετών κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου μετέβη και ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι χτύπησε κάποιο άτομο που βρισκόταν, όπως ισχυρίστηκε, στη μέση του δρόμου.

Στον 33χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη ενώ έδωσε συγκεκριμένο ισχυρισμό για τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε τον Ινδό μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Send this to a friend