Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η 22χρονη συμπολίτισσα μας Έλενα Μαννούρη τραγουδά Κώστα Κακογιάννη (βίντεο)
Η 22χρονη συμπολίτισσα μας Έλενα Μαννούρη τραγουδά Κώστα Κακογιάννη (βίντεο)

Η 22χρονη συμπολίτισσα μας Έλενα Μαννούρη τραγουδά Κώστα Κακογιάννη (βίντεο)

Της Ειρήνης Αντωνίου

Την Κυριακή που πέρασε η Έλενα Μαννούρη από τη Λάρνακα, επισκέφθηκε μαζί με τους γονείς, τον Κώστα Κακογιάννη για να την ακούσει.
Παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που τη συναντούσε, στο demo που του είχε στείλει στο FB λίγες μέρες πριν, διέκρινε όπως είπε ο ίδιος το ιδιαίτερο ταλέντο της και έτσι αποφάσισε να την ρίξω κατευθείαν στα βαθιά, με ένα από τα πιο δύσκολα τραγούδια που έχει γράψει με τον Πάμπο, το “Ποιος Kυβερνά την Αγάπη”.  Αν και στο άκουσμα μπορεί να φαντάζει απλό, εντούτοις έχει τεράστια έκταση και θέλει αναπνοές από πολύ γερούς πνεύμονες.
Μπράβο στην Έλενα αφού μέσα σε μια μόνο ώρα κατάφερε όχι μόνο να το μάθει, αλλά και να το ηχογραφήσει.

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
μουσική ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
στίχοι ΠΑΜΠΟΣ ΚΟΥΖΑΛΗΣ
ερμηνεία ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΝΟΥΡΗ

Ποιος κυβερνά την αγάπη
Ποιος μου κρατά
τα φτερά μου κλειστά

Νάρτω κοντά σου
στ’ ανάκτορά σου
να προσκυνήσω
να σταυρωθώ

Πέρα στα μάκρη
στην άλλην άκρη
να σε φιλήσω
για να σωθώ

Ποιος κουμαντάρει το χρόνο
Ποιος με κρατά
που το φως μακριά

Νάρτω κοντά σου
στ’ ανάκτορά σου
να προσκυνήσω
να σταυρωθώ

Πέρα στα μάκρη
στην άλλην άκρη
να σε φιλήσω
για να σωθώ

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Κακογιάννης / Κουζάλης / Έλενα Μαννούρη

Την Κυριακή που πέρασε με επισκέφθηκε μαζί με τους γονείς του ακόμα ένα κορίτσι από τη Λάρνακα για την ακούσω, η Έλενα Μαννούρη. Παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που τη συναντούσα, στο demo που μου έστειλε στο FB λίγες μέρες πριν, διέκρινα το ιδιαίτερο ταλέντο της και έτσι αποφάσισα να την ρίξω κατευθείαν στα βαθιά με ένα από τα πιο δύσκολα τραγούδια που έχουμε γράψει με τον Πάμπο, το "Ποιος Kυβερνά την Αγάπη". Αν και στο άκουσμα μπορεί να φαντάζει απλό, εντούτοις έχει τεράστια έκταση και θέλει αναπνοές από πολύ γερούς πνεύμονες. Μπράβο στην Έλενα αφού μέσα σε μια μόνο ώρα κατάφερε όχι μόνο να το μάθει αλλά και να το ηχογραφήσει.ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗμουσική ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣστίχοι ΠΑΜΠΟΣ ΚΟΥΖΑΛΗΣερμηνεία ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΝΟΥΡΗΠοιος κυβερνά την αγάπηΠοιος μου κρατάτα φτερά μου κλειστά Νάρτω κοντά σουστ’ ανάκτορά σουνα προσκυνήσωνα σταυρωθώΠέρα στα μάκρηστην άλλην άκρηνα σε φιλήσωγια να σωθώΠοιος κουμαντάρει το χρόνοΠοιος με κρατάπου το φως μακριάΝάρτω κοντά σουστ’ ανάκτορά σουνα προσκυνήσωνα σταυρωθώΠέρα στα μάκρηστην άλλην άκρηνα σε φιλήσωγια να σωθώCostas CACOYANNIS Κώστας ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Costas Cacoyannis B Costas Cacoyannis Kostas Kakogiannis Parakentro / ΠαράκεντροPambos KouzalisElena Mannouri Elena Mannouri- Έλενα Μαννούρη

Geplaatst door Costas CACOYANNIS Κώστας ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ op Woensdag 22 januari 2020

Send this to a friend