Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ «Θα το παλέψω για το χατίρι της κόρης μου» – Η μεγάλη μάχη του Κωνσταντίνου να «καθαρίσει» μετά από 20 χρόνια στα ναρκωτικά
«Θα το παλέψω για το χατίρι της κόρης μου» – Η μεγάλη μάχη του Κωνσταντίνου να «καθαρίσει» μετά από 20 χρόνια στα ναρκωτικά

«Θα το παλέψω για το χατίρι της κόρης μου» – Η μεγάλη μάχη του Κωνσταντίνου να «καθαρίσει» μετά από 20 χρόνια στα ναρκωτικά

Για περισσότερα από 20 χρονιά ο Κωνσταντίνος παλεύει με τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Εδώ και 8 μήνες είναι όμως καθαρός και δίνει την δική του μάχη στην Αγία Σκέπη για ένα καλύτερο αύριο.

Πήρε όπως δηλώνει, σε μία συγκλονιστική συνέντευξη του στην κάμερα του ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΣ, την μεγάλη απόφαση να κάνει την τεράστια προσπάθεια να αφήσει πίσω του τα ναρκωτικά για το χατίρι της κόρης του. «Όνειρο μου είναι να είμαι δίπλα της και να ζήσω ήρεμα. Να είμαι δυνατός να αντιμετωπίσω τις παγίδες», δηλώνει με απόλυτη συνείδηση για τις δυσκολίες που έχει μπροστά του αλλά και για όλα αυτά που πέρασε.

Μετά την συγκλονιστική συνέντευξη του Άγγελου που επίσης από την Αγία Σκέπη παραδέχθηκε πως μάχη του με τα ναρκωτικα «ήταν ένα ζόμπι και δεν τον ένοιαζε για κανένα», ο Κωνσταντίνος, 36 ετών σήμερα, ανοίγει την καρδιά του αι στέλνει τα δικά του συγκλονιστικά μηνύματα τόσο σε όσους παλεύουν με τον αργό θάνατο όσο και στις οικογένειες τους.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα ο Κωνσταντίνος λέει:

«Τα ναρκωτικά είναι μια μεγάλη παγίδα και πέφτεις μέσα χωρίς να το καταλάβεις. Όταν ξεκινήσεις από αυτή την ηλικία έρχονται κοντά σου τα πιο βαρετά με τα οποία στην συνέχεια εξοικειώνεσαι και όλα σου φαίνονται εντάξει. Όμως είναι οφθαλμαπάτη. Κατάλαβα ότι έχασα τον έλεγχο αλλά πάλι το έκανα. Η δύναμη είναι να σταματήσεις. Το δύσκολο είναι να μείνεις πίσω από αυτά τα πράγματα»

Όπως τονίζει πήρε «μια μέρα για το χατίρι της κόρης μου είπα να του κάνω. Και μου βγαίνει και γίνομαι πιο δυνατός για τα υπόλοιπα».

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη του Κωνσταντίνου, μέσα από την Αγία Σκέπη στο ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ:

Πηγή: Omegalive

Send this to a friend