Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Εμπρησμός σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής σε αυτοκίνητο 27χρονου στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 6 το πρωί κι ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη, στην οδό Αλί Τετέ, στην τουρκοκυπριακή συνοικία. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το ύψος των ζημιών στο καινούργιο αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος έδωσε κατάθεση προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες της Αστυνομίας, προς εντοπισμό των ατόμων, που προέβησαν στην κακόβουλη αυτή ενέργεια.

 

Αρχίζει η υλοποίηση ενός ακόμα έργου που εντάσσεται στα πλαίσια της Β΄ φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας. Το ΣΑΛ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με εργοληπτική Εταιρεία, για το συμβόλαιο, που αφορά τον πυρήνα του αρχαίου Κιτίου και καλύπτει την περιοχή Μητρόπολης.

Πρόκειται, δηλαδή, για μια από τις περιοχές όπου ακόμη δεν έχουν εκτελεστεί έργα του αποχετευτικού εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που προέκυψαν τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων.
Το έργο είναι αξίας περίπου τεσσεράμισι εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Τα κατασκευαστικά έργα θα αρχίσουν τον προσεχή Μάρτιο και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 36 μηνών.

Το Κέντρο για άτομα με Ειδικές Ικανότητες “Άγιος Λάζαρος”, διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση παρουσίασης της ποιητικής συλλογής “Ψυχής Ταξίδια” του Γιάννου Αντωνίου, σε μουσική Κώστα Δημητρίου, στις 8.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Η όλη εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

 

Και τέλος στις 7:30 το βράδυ στο Δημοτικό Ιστορικό Αρχείο, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα: «Πρόσωπα Λάρνακας: Στέλιος Βότσης». Εισηγήτρια: Δρ. Τώνια Λοΐζου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Send this to a friend