Home ΛΑΡΝΑΚΑ Από την Λάρνακα στη Λέστερ!
Από την Λάρνακα στη Λέστερ!

Από την Λάρνακα στη Λέστερ!


Ο Lmye Lawrence από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λάρνακα εντάχθηκε στις ακαδημίες της Λέστερ.

H πολύ δουλειά που γίνεται στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο έχει πλέον σοβαρό αντίκρισμα και στο εξωτερικό, καθώς ποδοσφαιριστές του δικτύου απασχολούν μεγάλους συλλόγους. Όταν πρόκειται δε, για μία παραδοσιακή ομάδα της κορυφαίας αγγλικής λίγκας, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα ανάμεσα σε γίγαντες του θεσμού το 2016, το επίτευγμα ενός ποδοσφαιριστή αποκτά αισθητά μεγαλύτερη απήχηση. 

Πρόκειται για το 10χρονο Lmye Lawrence (γεννημένος το 2010), «προϊόν» των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο και συγκεκριμένα της Σχολής που εδρεύσει στη Λάρνακα, έχει ντυθεί και επίσημα στα κυανά της Λέστερ. Ο ποδοσφαιριστής ξεχώριζε για την εργατικότητα και την αφοσίωσή του, γεγονός που τον έφερε στον δρόμο της Λέστερ, σε μια διαδρομή προδιαγράφεται λαμπρή, εφόσον συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Το Δίκτυο Σχολών των ερυθρόλευκων έβαλε το πρώτο λιθαράκι στην ανέλιξη του Lmye. Η συνέχεια εναπόκειται στον ίδιο κατά πόσον θα είναι η ανάλογη. Οι προπονητές του εκφράζουν πάντως τη σιγουριά ότι θα διαπρέψει με τη φανέλα των «αλεπούδων».

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Δικτύου Σχολών των ερυθρολεύκων κ. Μάριου Κουδελλή: «Είμαστε περήφανοι για την πορεία που ακολουθεί ο Lmye. Ήταν χαρά μας που βοηθήσαμε στην ανέλιξη του. Ολόψυχα του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στην νέα του ομάδα».

Send this to a friend