Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εταιρεία στην Κύπρο έδωσε bonus στους υπαλλήλους της για να… σταματήσουν κάπνισμα!
Εταιρεία στην Κύπρο έδωσε bonus στους υπαλλήλους της για να… σταματήσουν κάπνισμα!

Εταιρεία στην Κύπρο έδωσε bonus στους υπαλλήλους της για να… σταματήσουν κάπνισμα!

Ο υπάλληλος είναι η επένδυση του αφεντικού του. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει καλά κάθε αφεντικό που θέλει να βλέπει την επιχείρηση του να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί. Ένας ικανοποιημένος εργαζόμενος θα δώσει τα μέγιστα των ικανοτήτων του φτάνει να έχει τα ανάλογα κίνητρα.

Στη λέξη κίνητρο είναι που κρύβεται και το μεγάλο μυστικό. Η εταιρεία Exclusive Capital, που διατηρεί γραφεία στη Λεμεσό, θέλοντας πέραν από ευχαριστημένοι, οι εργαζόμενοι της να είναι και υγιείς, ώστε να μπορούν να αποδίδουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους, προχώρησε σε μία πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα κίνηση δίνοντας τα ανάλογα κίνητρα.

Θέλοντας να συμβάλει στη μείωση του καπνίσματος, οι διευθυντές της εταιρείας αποφάσισαν να δώσουν επιπλέον 5 ημέρες αμειβόμενη ετήσια άδεια ως ανταμοιβή στους εργαζόμενους που θα προσπαθήσουν να μην καπνίζουν εν ώρα εργασίας ή θα σταματήσουν το κάπνισμα. Επιπλέον, δόθηκε στους εργαζόμενους καπνιστές μια συσκευή χωρίς καπνό ως εναλλακτική λύση στο κάπνισμα.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε βασιζόμενοι και σε έρευνες που δείχνουν ότι οι καπνιστές είναι πιο επιρρεπείς σε διάφορες ασθένειες, όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνο του πνεύμονα, εμφύσημα και άλλα.

Μάλιστα βασίστηκαν ακόμη και σε νεότερες διεθνείς μελέτες που αναφέρουν ότι η πλήρης μετάβαση από τα τσιγάρα στις συσκευές χωρίς καπνό μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών που σχετίζονται με τον καπνό καθώς μειώνει την έκθεση του σώματος σε δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Η Exclusive Capital σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι η επένδυση στη σωματική και πνευματική ευημερία του προσωπικού είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες της.

Send this to a friend