Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Ο Λευτέρης χρειάζεται την βοήθεια μας – Δίνει μάχη για την ζωή του από το 2014 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ο Λευτέρης χρειάζεται την βοήθεια μας – Δίνει μάχη για την ζωή του από το 2014 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λευτέρης χρειάζεται την βοήθεια μας – Δίνει μάχη για την ζωή του από το 2014 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λευτέρης, πατέρας ενός μικρού παιδιού, ενός δεκατριάχρονου αγοριού, χρειάζεται την βοήθεια την στήριξη και την συμβολή της κυπριακής κοινωνίας.

Ο Λευτέρης από τον Απρίλιο του 2014 παλεύει για τη ζωή του. Η διάγνωσή του με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία σήμανε την έναρξη ενός δύσκολου και επίπονου αγώνα για επιβίωση. Ο αγώνας αυτός ξεκίνησε με εντατικές θεραπείες σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ, οι οποίες ωστόσο δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Μετά από πολλές θεραπείες, και ενώ οι γιατροί διαβεβαίωναν την οικογένεια του, πως ο Λευτέρης θα ξεκουραστεί από το 2017, κατάφερε να ανακάμψει και να κάνει τους γύρω του να πιστέψουν πως απαλλάχθηκε από αυτή την ασθένεια.

Ωστόσο, η νόσος επανέρχεται για δεύτερη φορά και η μόνη θεραπεία που μπορεί να κρατήσει τον 39χρονο Λευτέρη στη ζωή, προσφέρεται αποκλειστικά σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα της Αμερικής. Το κόστος για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων ανέρχεται στο €1,500,000 και το κράτος παρέχει για τη θεραπεία του Λευτέρη το ποσό των €300,000.

Η οικογένεια, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να καλύψει το υπολειπόμενο υπέρογκο ποσό και στηρίζεται στην ανθρωπιά του κόσμου, μη έχοντας πού αλλού να στραφεί. Όλοι μας ας συνεισφέρουμε με το ποσό που ο καθένας μπορεί, ώστε ένας συνάνθρωπός μας να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Μια δεύτερη ευκαιρία να δει το παιδί του να μεγαλώνει και να πραγματοποιεί τα όνειρά του.

Ήδη ως λαός έχουμε δείξει πολλές φορές την ευαισθησία και την ανθρωπιά μας. Ας δείξουμε και σε αυτή την περίπτωση, τα φιλάνθρωπα αισθήματα που τρέφουμε για τον συμπολίτη μας Λευτέρη και ας βοηθήσουμε αυτόν τον μαχητή της ζωής.

Στην επιστολή της αδερφής του Λευτέρη, η οποία εδώ και τόσα χρόνια δίνει την δική της μάχη πλάι στον αδερφό της, αναφέρει πως «γνωρίζω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά η κάθε εισφορά μικρή ή μεγάλη είναι σημαντική και καθοριστική για τη ζωή του Λευτέρη».

Για τον ιερό αυτό σκοπό έχουν ανοιχθεί δύο τραπεζικοί λογαριασμοί, ένας στην Τράπεζα Κύπρου και ένας στην Ελληνική Τράπεζα, ενώ παράλληλα έχουν εκδοθεί και κουπόνια εισφοράς.

Οι δύο λογαριασμοί είναι:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 99 343 806 (Κούλα Ελευθερίου-αδελφή)

*Ο πιο πάνω έρανος έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών με Αρ. Άδειας Φ.Π.31/2019.

Πηγή : Tothemaonline

Send this to a friend