Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μορειρένσε vs Πόρτο
Μορειρένσε vs Πόρτο

Μορειρένσε vs Πόρτο

Εκτός έδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα, το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Πάκος Φερέιρα. Στο πρώτο παιχνίδι του Ρικάρντο Σοάρες στον πάγκο της η Μορεϊρένσε εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, επιστρέφοντας με άδεια χέρια στη βάση της. Έχει δείξει λίγα πράγματα στο ξεκίνημα, καθώς μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών βρίσκεται στη 13η θέση και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις δυο νίκες στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της για την Πριμέιρα Λίγκα.

*G/G τα 8/10 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

*Δέχθηκε γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ζωντανή στο κυνήγι της Μπενφίκα έμεινε η Πόρτο, που κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» από το José Alvalade, επικρατώντας με 2-1 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα του Σέρχιο Κονσεϊσάο που διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή και δεν άφησε έτσι τους «αετούς» να ξεφύγουν στη βαθμολογία.

*Over 2.5 τα 7/10 τελευταία παιχνίδια της

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Η επανάσταση στο στοίχημα έρχεται πρώτα στη Meridian! Κατέβασε τώρα την εφαρμογή της NETinfoPAY στο κινητό σου και πλήρωσε τα δελτία σου με το πάτημα ενός κουμπιού! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε ANDROID και IOS.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε ένα απο τα καταστήματα Meridian σε όλες τις πόλεις.

tags:

Send this to a friend