Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Επιστροφή στη δράση με Ομόνοια – Πάφος με πάνω από 256 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!
Επιστροφή στη δράση με Ομόνοια – Πάφος με πάνω από 256 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Επιστροφή στη δράση με Ομόνοια – Πάφος με πάνω από 256 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Η Ομόνοια υποδέχεται σήμερα την Πάφο στις 19:00 στο πλαίσιο των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!
Η νίκη της Ομόνοιας δίνει απόδοση 1.20, η ισοπαλία δίνει 5.65 και η Πάφος δίνει 18.00, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.72 και το No Goal δίνει 1.42. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ομόνοια δίνει 1.20, να σκοράρει πρώτη η Πάφος προσφέρεται με απόδοση 1.14 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.00.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.10, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4 γκολ, τότε η απόδοση ανεβαίνει στα 5.50.
Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Μ. Ντάρμπισιρ για την Ομόνοια δίνει απόδοση 2.75 και ακολουθεί ο Miku Fedor με 3.50 και ο Ανδρόνικος Κακουλλής με 4.00.
Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρει για την Πάφο ο Marcelo Torres δίνει απόδοση 6.00 και ακολουθεί ο Vladimiro Etson António Félix με με απόδοση 8.00.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ομόνοια – Πάφος εδώ

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend