Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δοκιμάσαμε τα αυθεντικά submarines από το Gardiano Cafe
Δοκιμάσαμε τα αυθεντικά submarines από το Gardiano Cafe

Δοκιμάσαμε τα αυθεντικά submarines από το Gardiano Cafe

Ένα πολύ ξεχωριστό μαγαζί, το Gardiano Café, έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά της πόλης της Λάρνακας και συγκεκριμένα στον Δημοτικό Κήπο. Το νέο street food μαγαζί της Λάρνακας προσφέρει μία πεντανόστιμη σειρά από ζουμερά submarines, homemade pizzas, nuggets, club sandwich και άλλα.

Τα λαχταριστά submarines φτιάχνονται με φρέσκα υλικά και είναι σε μεγάλο και χορταστικό μέγεθος που φτάνει τα 57cm. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές: classic, special, chicken και Cyprus.  Αξίζει να αναφέρουμε πως τα submarines είναι ζεστά και τελειώνουν μέσα στο φούρνο με το λιωμένο τυρί να ολοκληρώνει αλλά ταυτόχρονα απογειώνει τη γεύση τους.  Όσο για την ποιότητα του ψωμιού, να είστε σίγουροι πως θα απολαύσετε την τραγανή κρούστα της μπαγκέτας ενώ από μέσα είναι μαλακό.

Οι γεύσεις που θα δοκιμάσεις εδώ είναι ιδιαίτερες και ψαγμένες και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Ωστόσο, αυτό που κάνει την διαφορά είναι το chicken submarine με ποιοτικό στήθος κοτόπουλο, λιωμένο τυρί, κραμπί και μαγιονέζα.

Μια επίσκεψη στο Gardiano Café θα σε πείσει και το μόνο σίγουρο θα σου μείνει αξέχαστη.

Δημοτικός Κήπος Λάρνακας, 24 621200

 

 

Send this to a friend