Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ούτε ο άνεμος δεν σταμάτησε την Ανόρθωση
Ούτε ο άνεμος δεν σταμάτησε την Ανόρθωση

Ούτε ο άνεμος δεν σταμάτησε την Ανόρθωση

Η πρώτη αποστολή για την Ανόρθωση μέσα στο 2020 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο «Στέλιος Κυριακίδης», με την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να παίρνει το ζητούμενο σ’ ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ούτε ο άνεμος δεν κατάφερε να σταματήσει την Ανόρθωση, που μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Ομόνοιας στο Τσίρειο, πέρασε αυτή στην κορυφή και στο +2.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να μην έκανε και το καλύτερο της παιχνίδι, όμως τ’ ότι ήρθε η νίκη και οι βαθμοί μετά από περίοδο διακοπής αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Και λέει πολλά, γιατί το επόμενο παιχνίδι θα είναι με τον ΑΠΟΕΛ, ένα ντέρμπι που περιμένει αρκετός κόσμος, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον 90λεπτο, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ακόμη τη φετινή περίοδο και πρόκειται για ομάδες αρκετά φορμαρμισμένες. Για σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Γεωργιανού τεχνικού έχουν στο πρόγραμμα τους ξεκούραση, με την προετοιμασία του ντέρμπι της Κυριακής ν’ αρχίζει από αύριο, το πρώτο ντέρμπι της Ανόρθωσης για το 2020.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend