Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τιμούρ από τις Φυλακές: Είμαι δίπλα στους Γεωργιανούς
Τιμούρ από τις Φυλακές: Είμαι δίπλα στους Γεωργιανούς

Τιμούρ από τις Φυλακές: Είμαι δίπλα στους Γεωργιανούς

Είναι από τους ανθρώπους που καταφέρνει με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, όπου και να βρίσκεται, να μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Το μάτι του γυαλίζει και σε όσους τον συναντούν με την πρώτη κουβέντα μαζί του, αντιλαμβάνονται ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια, είναι ένας ξεχωριστός και ιδιαίτερος άνθρωπος, ο οποίος κατάφερε μεταξύ άλλων να αφήσει το δικό του στίγμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου και ακόμη συνεχίζει από τον πάγκο της Ανόρθωσης, να κλέβει τις εντυπώσεις.

Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν, ο Γεωργιανός τεχνικός να έδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν, με την τιμωρία των συμπατριωτών του, Λόρια και Κατσαράβα, τους οποίους άφησε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τελευταία στιγμή λόγω του ότι καθυστέρησαν στο δείπνο της ομάδας, αλλά ο ίδιος δείχνει να έχει ιδιαίτερη συμπάθεια και να μην ξεχνά ασφαλώς, τους φίλους του από τη Γεωργία.

Ο 51χρονος προπονητής, άδραξε την ευκαιρία και παρευρέθηκε στην εκδήλωση των Κεντρικών Φυλακών, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, για να περάσει λίγο χρόνο με τους Γεωργιανούς κρατούμενους, οι οποίοι εκτίουν ποινές για διαφόρων φύσης αδικήματα που διέπραξαν στο παρελθόν.

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος στον Reporter

Send this to a friend