Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εικόνες ντροπής στο κέντρο της πόλης μας και πολλά αναπάντητα γιατί… (pics)
Εικόνες ντροπής στο κέντρο της πόλης μας και πολλά αναπάντητα γιατί… (pics)

Εικόνες ντροπής στο κέντρο της πόλης μας και πολλά αναπάντητα γιατί… (pics)

Είναι αλήθεια ότι η Λάρνακα μας τα τελευταία χρόνια έκανε σημαντικά βήματα προόδου και ξέφυγε από την μιζέρια των τελευταίων ετών. Έχουμε καταστεί ένα υπέροχο τουριστικό θέρετρο, προσελκύοντας παράλληλα και αρκετούς ξένους επενδυτές. Με βάση αυτές τις θετικότατες εξελίξεις για την πόλη μας, είναι αδιανόητο και στην ουσία ανεξήγητο να λαμβάνουν χώρα τέτοιες εικόνες στο κέντρο της πόλης μας που θυμίζουν τριτοκοσμικές χώρες.

Εν έτη 2019 και λίγες μέρες πριν το 2020 είναι κρίμα να αμαυρώνουν τέτοιες εικόνες το όνομα της πόλης μας. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί έχουμε δίνει δέκτες πολύ άσχημων εικόνων στο ξενοδοχείο «BLAZER» που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Παλλάς. Ένα ξενοδοχείο που έπρεπε να είναι κόσμημα για την πόλη μας αλλά…

Σήμερα είδαμε ένα αυτοκίνητο να είναι γεμάτο με σκουπίδια έξω από αυτό, και ανθρώπους να τα μεταφέρουν από το ξενοδοχείο προς το αυτοκίνητο και περνούσαν παρακαλώ από την reception του ξενοδοχείου. Όσοι είδαν αυτές τις εικόνες, έμειναν άφωνοι ενώ υπήρξαν και διαμαρτυρίες από τα άτομα που διανυκτερεύουν σε αυτό.

Είναι πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν και θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τους αρμόδιους. Μιλάμε για την κατάσταση του ξενοδοχείου, για τα σκουπίδια που έπρεπε να τα μαζεύουν οι σκουπιδιάρηδες του Δήμου και όχι απλοί πολίτες (όπως βλέπετε στις φώτο) εξέλιξη που προκαλεί παράλληλα δυσοσμία, δυσωδία και εστία μικροβίων. Αυτά και άλλα πολλά είναι ερωτήματα που πρέπει να απασχολήσουν τις αρμόδιες αρχές και κυρίως τον Δήμο Λάρνακας.

Κάναμε βήματα μπροστά και τέτοιες εικόνες δεν τιμούν την πόλη μας…

Send this to a friend