Home ΕΞΟΔΟΣ Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College (SPS) και του Τμήματος Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College στην παροχή μαθημάτων ACCA.
Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College (SPS) και του Τμήματος Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College στην παροχή μαθημάτων ACCA.

Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College (SPS) και του Τμήματος Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College στην παροχή μαθημάτων ACCA.

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College (SPS) και το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη στρατηγική τους συνεργασία στην παροχή μαθημάτων ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) στη Λάρνακα από τον Ιανουάριο του 2020. Τα μαθήματα που θα προσφερθούν για τις εξετάσεις του Ιουνίου 2020 αφορούν τις ενότητες του Strategic Professional Level SBL, SBR, ATX (CY) και ΑΑΑ. Οι προαναφερθέντες διακεκριμένοι οργανισμοί ειδικεύονται στην παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης (τόσο η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College όσο και το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών του P.A. College είναι πιστοποιημένοι φορείς εκπαίδευσης ACCA στα επίπεδα Platinum και Gold αντίστοιχα).

Τα μαθήματα SBL, ATX (CY) και AAA θα διδάσκονται από τη βραβευμένη ομάδα εκπαιδευτών της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College (SPS) και το μάθημα SBR θα διδάσκεται από τον κ. Kieran Maguire, βραβευμένο εκπαιδευτή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μακρόχρονη εμπειρία των προαναφερθέντων οργανισμών στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, σε συνδυασμό με τη χρήση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού υλικού, ειδικά σχεδιασμένο για τις εξετάσεις ACCA, θα προετοιμάσουν επαρκώς τους φοιτητές για την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτητικών αυτών εξετάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: P.A. College, κα Ελένη Ραούνα, τηλ: 24 021555 SPS Cyprus College, κα Μάρλεν Κοιλανιώτου Πατζηνάκου, τηλ: 22 713230

Send this to a friend