Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα και Τζένοα-Σαμπντόρια με 0% γκανιότα* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα από την Stoiximan!
Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα και Τζένοα-Σαμπντόρια με 0% γκανιότα* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα από την Stoiximan!

Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα και Τζένοα-Σαμπντόρια με 0% γκανιότα* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα από την Stoiximan!

Σπουδαία ματς και το Σάββατο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τις αναμετρήσεις Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα και Τζένοα-Σαμπντόρια να ξεχωρίζουν. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει τις σπουδαίες αναμετρήσεις με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!
Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!
*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
Στις 17:00, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σοσιεδάδ, μία παραδοσιακά δύσκολη αντίπαλο και η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 4.75, η ισοπαλία δίνει 4.25 και η νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει απόδοση 1.65. Το over 3.5 γκολ δίνει 2.32 και το under 3.5 γκολ δίνει 1.62 με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.55 και το No Goal δίνει 2.37. Το να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα η Σοσιεδάδ δίνει 2.62 και το να σκοράρει η Μπαρτσελόνα δίνει απόδοση 1.55.
Στα στοιχήματα για τους παίκτες, ο Μέσι δίνει απόδοση 4.00 να είναι ο πρώτος που θα σκοράρει στον αγώνα και ο Σουάρες δίνει 5.00 να πετύχει το πρώτο γκολ, ενώ το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει απόδοση 2.12. Την πρώτη τριπλέτα συμπληρώνει ο Γκριεζμάν της Μπαρτσελόνα με απόδοση 2.45 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα και 6.00 για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα εδώ.

Το ντέρμπι της Γένοβας ανάμεσα στη Τζένοα και τη Σαμπντόρια στις 21:45 ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Serie A με τη νίκη της Τζένοα να δίνει απόδοση 2.65, την ισοπαλία 3.25 και τη νίκη της Σαμπντόρια να δίνει 2.75. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.02 και το under 2.5 γκολ δίνει 1.80, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.75 και το No Goal δίνει 2.02.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Τζένοα-Σαμπντόρια εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend