Πήρε αυτό που ήθελε η Λίβερπουλ την περασμένη Τρίτη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σάλτσμπουργκ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Όφειλε να κερδίσει όχι μόνο για την εξασφάλιση της πρόκρισης, αλλά και διότι ήθελε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, τα κατάφερε χάρη στα δύο γκολ των Κεϊτά και Σαλάχ σε διάστημα τριών λεπτών, είχε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς με μεγαλύτερο σκορ. Βγήκε πρώτη στον όμιλο με 13 πόντους, παρότι δεν κέρδισε τη Νάπολι δύο φορές.

*Έρχεται από 13/19 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας

*Σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των 11/16 αγώνων πρωταθλήματος.

*Μετράει 13/16 G/G στο πρωτάθλημα.

Σε νέα εποχή μπαίνει σήμερα η Γουότφορντ, η οποία θα έχει στην άκρη του πάγκου τον τρίτο προπονητή για φέτος. Ο λόγος για τον Νάιτζελ Πίρσον, ο οποίος παρακολούθησε την ομάδα του απ’ την κερκίδα την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, όπου για ακόμη μια φορά έδειξε ότι επιθετικά έχει τρομερό πρόβλημα. Πολύ μέτριο το παιχνίδι, δεν είχε σοβαρές ευκαιρίες, δίκαιο το τελικό 0-0.

*Έρχεται από 8/11 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δε σκόραρε η Γουότφορντ στα τελευταία 7/11 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.