Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κρίσιμο ντέρμπι κορυφής, Απόλλων-Ανόρθωση με 0% γκανιότα, 308 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από τον Stoiximan!
Κρίσιμο ντέρμπι κορυφής, Απόλλων-Ανόρθωση με 0% γκανιότα, 308 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από τον Stoiximan!

Κρίσιμο ντέρμπι κορυφής, Απόλλων-Ανόρθωση με 0% γκανιότα, 308 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από τον Stoiximan!

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στις 19:00 σε ένα κρίσιμο 90λεπτο για την κορυφή και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει τη σπουδαία αναμέτρηση με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!
*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
Η νίκη του Απόλλωνα δίνει απόδοση 2.65, η ισοπαλία δίνει 3.50 και η νίκη της Ανόρθωσης δίνει 2.45, ενώ το over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.72 και το under 2.5 γκολ δίνει 2.05. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.60 και το No Goal δίνει 2.25. Μπορείτε να ποντάρετε στο ποια ομάδα θα πετύχει το πρώτο γκολ, με τον Απόλλωνα να δίνει απόδοση 2.05 και την Ανόρθωση να δίνει 1.95.
Στον Stoiximan μπορείτε να ποντάρετε στο ποιος παίκτης θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα με τον Berat Sadik να δίνει 4.00 απόδοση, ο Σελάγια του Απόλλωνα δίνει 4.50 και το να σκοράρει ο Michal Duris δίνει απόδοση 2.12 για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Απόλλων-Ανόρθωση εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend