Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Έντονες οι βροχοπτώσεις στους δρόμους – Προκλήθηκαν προβλήματα
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Έντονες οι βροχοπτώσεις στους δρόμους – Προκλήθηκαν προβλήματα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Έντονες οι βροχοπτώσεις στους δρόμους – Προκλήθηκαν προβλήματα

Κατολισθήσεις βράχων και συσσώρευση νερού παρατηρούνται στο δρόμο Παραμύθας – Γεράσας – Αγρού, σύμφωνα με την αστυνομία και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν όσο μπορούν τη διακίνηση στον εν λόγω δρόμο.

Επίσης η αστυνομία αναφέρει ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και των βροχοπτώσεων, οι οποίες σε κάποιες περιοχές είναι πολύ έντονες, καλεί δεν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Να σημειώσουμε ότι το απόγευμα του Σαββάτου 14/12 ακραία καιρικά φαινομενα επικρατούσαν και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη. Αφορά την περιοχή από την Χοιροκοίτία μέχρι και την περιοχή Τσερίου

Send this to a friend