Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η δημοτική σύμβουλος του ΑΚΕΛ στη διεκδίκηση του Δήμου Αγίας Νάπας
Η δημοτική σύμβουλος του ΑΚΕΛ στη διεκδίκηση του Δήμου Αγίας Νάπας

Η δημοτική σύμβουλος του ΑΚΕΛ στη διεκδίκηση του Δήμου Αγίας Νάπας

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της για τη δημαρχία της Αγίας Νάπας εξήγγειλε η δημοτική σύμβουλος του ΑΚΕΛ Αίμιλη Ευαγγέλου Ξύδια. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Αίμιλη Ε. Ξύδια ανέφερε ότι έλαβε την απόφαση μετά από σκέψη κι επειδή νιώθει δυνατή κι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της Αγίας Νάπας.

«Με τιμά το γεγονός ότι λαμβάνω εδώ και λίγες ημέρες πάρα πολλά μηνύματα, ώστε να διεκδικήσω τη δημαρχία της Αγίας Νάπας. Το μοιράστηκα με αρκετούς φίλους κατ’ ιδίαν και τώρα θέλω να το μοιραστώ και μαζί σας. Σίγουρα με κολακεύει μόνο και μόνο η διεκδίκηση της θέσης της δημαρχίας, όμως από την άλλη είναι και τεράστια η ευθύνη προς τον δήμο μας, που όλοι γνωρίζουμε τι προσφέρει στην Κύπρο. Με κολακεύει, λοιπόν, το γεγονός για να κατέλθω στις εκλογές, πόσω μάλλον να εκλεγώ. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω σίγουρη, νιώθω δυνατή, νιώθω να είμαι γεμάτη όρεξη και ενέργεια. Δεν νιώθω καθόλου μόνη, αντίθετα νιώθω να έχω αρκετό κόσμο δίπλα μου και γι’ αυτό έτσι απλά μέσα από αυτή μου την ανάρτηση θέλω να σας ανακοινώσω ότι, ναι, αποφάσισα να διεκδικήσω τη δημαρχία του δήμου μας, ως ανεξάρτητη υποψήφια», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ.Ξύδια.

Τις προσεχείς μέρες η Α. Ξύδια θα εξαγγείλει κι επίσημα την υποψηφιότητά της. Θυμίζουμε, ότι ήδη έχει εξαγγείλει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αγ. Νάπας και ο νυν αντιδήμαρχος (κι εκτελών χρέη δημάρχου μετά την υπουργοποίηση του Γιάννη Καρούσου) Χρίστος Ζαννέττος.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων εκπνέει την 30η Δεκεμβρίου. Οι εκλογές στο Δήμο Αγίας Νάπας αναμένεται να γίνουν τις πρώτες εβδομάδες του νέου χρόνου, πιθανότατα την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend