Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Οι περιοχές που επηρεάζονται από τις αποψινές καταιγίδες
Οι περιοχές που επηρεάζονται από τις αποψινές καταιγίδες

Οι περιοχές που επηρεάζονται από τις αποψινές καταιγίδες

Βαρομετρικό χαμηλό με κέντρο στην Κρήτη κινείται ανατολικά και εξασθενεί.

Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ τα φαινόμενα προοδευτικά εξασθενούν. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί καταιγίδα κυρίως στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου την περιοχή επηρεάζει καινούργια διαταραχή η οποία θα φέρει γενικευμένες βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά τοπικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση για να διατηρηθεί κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο αλλά θα εξακολουθήσει να είναι λίγο χαμηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend