Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας για εξυπηρέτηση των συνδημοτών και επισκεπτών στη Λάρνακα, ανακοινώνει ότι από αύριο μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020, η στάθμευση στους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου και Περιοχή Μακένζι, θα είναι δωρεάν. Επίσης, θα χρησιμοποιείται για στάθμευση, μετά από συνεννόηση με την Σχολική Εφορία Λάρνακας, ο χώρος του Ευρυβιαδείου Γυμνασίου. Τονίζεται ότι η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

 

Σήμερα στις 7.30 το βράδυ στην Γκαλερί «Εναλία» στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Παγκύπρια Έκθεση Αγγειοπλαστών – Κεραμιστών Κύπρου. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας.

 

Αύριο Σάββατο στις 6 μ. μ., έχουμε την Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Εμπορικό Κέντρο της Λάρνακας, με την Κάθοδο του Άγιου Βασίλη, συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της Λάρνακας.

Για το πιο πάνω λόγο θα αποκοπούν για την κυκλοφορία αρκετοί δρόμοι της πόλης. Η αποκοπή θα γίνει από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 9.00 το βράδυ. Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας και στα σήματα τροχαίας.

 

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ναυαγίου Ζηνοβία, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο στολισμό του ναυαγίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν με μικρά στολίδια για το στόλισμα του δέντρου τα οποία  πρέπει να είναι μη τοξικά και μη διαλυτά. Μετά το πέρας της εκδήλωσης όλα τα στολίδια θα πρέπει να αποσυρθούν για την διατήρηση του υποθαλάσσιου χώρου στην αρχική του μορφή. Μετά την κατάδυση θα ακολουθήσει  Χριστουγεννιάτικο γεύμα και γλέντι με κυπριακό μπουφέ συμπεριλαμβανομένης και της κυπριακής σούβλας. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 10:00 το πρωί από την Μαρίνα της Λάρνακας.

 

Επίσης την Κυριακή στην Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί  η «Οδός Χριστουγέννων» με Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με μουσική και χορούς από σύνολα και φορείς του Δήμου, ενώ θα λειτουργήσει και  χριστουγεννιάτικη αγορά. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

 

Τέλος ο Σύνδεσμος Γυναικείων και Αντρικών κομμώσεων Λάρνακας, σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών του Δήμου Λιβαδιών, διοργανώνουν ολοήμερη εκδήλωση την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Σάββα στα Λιβάδια και όλες οι εισπράξεις θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Send this to a friend