Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των 117 ευρώ που έγινε viral – Με τον εκπληκτικό μικρό Αρθουρ (βίντεο)
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των 117 ευρώ που έγινε viral – Με τον εκπληκτικό μικρό Αρθουρ (βίντεο)

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των 117 ευρώ που έγινε viral – Με τον εκπληκτικό μικρό Αρθουρ (βίντεο)

Οι περισσότερες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις καταφέρνουν να συγκινούν το κοινό και κάποιες γίνονται viral.

Πέρυσι, τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει το βίντεο «Love is the gift», ωστόσο φέτος μια άλλη διαφορετική διαφήμιση έρχεται να κατακτήσει το Ιντερνετ. Πρόκειται για τη διαφήμιση ενός καταστήματος μικρής πόλης στην κεντρική Ουαλία. Η διαφήμιση των μόλις 117 ευρώ αποτελεί παράδειγμα ότι δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Το χριστουγεννιάτικο κλιπ των δύο λεπτών χρειάστηκε μία ημέρα για να γυριστεί και πρωταγωνιστής είναι ο 2χρονος Αρθουρ Τζόουνς. Ο πατέρας του Αρθουρ είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και δημιουργός της διαφήμισης είναι ο φίλος του Τζος Χολνταγουέι, όπως αναφέρει η Mirror.

Βίντεο από τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση δείχνει τον μικρό Αρθουρ να σηκώνεται για δουλειά και να πηγαίνει να ανοίξει το κατάστημά του. Σκουπίζει, καθαρίζει, εξυπηρετεί κόσμο και στο τέλος κλείνει τα φώτα για να επιστρέψει σπίτι. Βγαίνοντας παίρνει το δέντρο του και ξαφνικά… μεγαλώνει. «Γίνε παιδί αυτά τα Χριστούγεννα», είναι το μήνυμα της διαφήμισης.

Send this to a friend