Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Το «Ellyz Athens» έφερε την άνοιξη στο κέντρο της Αθήνας
Το «Ellyz Athens» έφερε την άνοιξη στο κέντρο της Αθήνας

Το «Ellyz Athens» έφερε την άνοιξη στο κέντρο της Αθήνας

Σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο άνοιξε ένα all day bar διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το λουλουδάτο «Ellyz Athens» με τα καλόγουστα τραπεζάκια του και την εντυπωσιακή βουκαμβίλια στην είσοδό του έδωσε χρώμα και ανοιξιάτικο αέρα στον πεζόδρομο της Φιλίππου.

Πήρε το όνομά του από τα «Ηλύσια Πεδία», τον μυθολογικό, παραδείσιο τόπο με τα ολάνθιστα λιβάδια όπου επικρατούσε αιώνια άνοιξη. Αυτή ακριβώς την αίσθηση κατάφερε να μεταφέρει στη διακόσμηση του με τα λουλούδια να καλύπτουν τους τοίχους – ακόμα και το ταβάνι – σαν να βρίσκεσαι σε ένα ολάνθιστο κήπο στο κέντρο της πόλης.

Αν και άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες κατάφερε να χαρακτηριστεί ως το πιο «instagrammable» café της Αθήνας. Πράγματι, η ρομαντική του ατμόσφαιρα με την ολοζώντανη ταπετσαρία από ανθισμένα λουλούδια σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ σε συνδυασμό με τα καλόγουστα vintage έπιπλα, σας προκαλεί να φωτογραφηθείτε, αλλά και να χαλαρώσετε στους βελούδινους καναπέδες του.

Στο «Ellyz Athens» ακόμα και τα ροφήματα, όπως και τα κέικ που τα συνοδεύουν, είναι έτοιμα για φωτογράφιση. Ξεχωρίσαμε το «pink flat white» σε συνδυασμό με ένα κομμάτι λαχταριστό «pink velvet cake», ενώ εντυπωσιακά σερβιρίσματα θα δείτε και στα δροσιστικά smoothies και στα cocktails, τα οποία είναι πασπαλισμένα με βρώσιμα άνθη. Σημειώστε ότι ετοιμάζεται και μενού για brunch, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Send this to a friend