Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Τσέλσι η Γουέστ Χαμ, η οποία επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις την περασμένη Τετάρτη. Είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Γουλβς, το ήξερε εκ των προτέρων ότι όφειλε να είναι αποτελεσματική, κάτι που δεν έπραξε. Δέχτηκε γκολ στο πρώτο μέρος χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, στο δεύτερο 45λεπτο είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως δεν τις αξιοποίησε, στο φινάλε δέχτηκε δεύτερο γκολ και ηττήθηκε δίκαια από μια καλύτερη ομάδα.

*GG στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

*Η Γουέστ Χαμ δέχτηκε την πρώτη κάρτα του αγώνα στα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς για την Πρέμιερ.

Κατηφόρα δίχως τέλος για την Άρσεναλ, η οποία χάνει πλέον κάθε επαφή με την τετράδα και δείχνει να βρίσκεται μετέωρη. Ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες την Πέμπτη κόντρα στην Μπράιτον, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά υπέστη ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας! Μέτρια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν αποτέλεσε έκπληξη ότι ήταν τρομερά ευάλωτη αμυντικά, δέχτηκε γκολ σε στατική φάση και κανονική ροή αγώνα, ήταν «μαγκωμένη» στο επιθετικό κομμάτι.

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.