Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ο ένας στο κελί και η εγκυμονούσα υπό φρούρηση σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα. Τους «τσάκωσαν» με πλαστά έγγραφα
Ο ένας στο κελί και η εγκυμονούσα υπό φρούρηση σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα. Τους «τσάκωσαν» με πλαστά έγγραφα

Ο ένας στο κελί και η εγκυμονούσα υπό φρούρηση σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα. Τους «τσάκωσαν» με πλαστά έγγραφα

Υπό κράτηση αλλοδαπός ως ύποπτος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία – Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα αλλά… δεν έμοιαζαν στις φωτογραφίες – Σε ξενοδοχείο υπό φρούρηση η έγκυος γυναίκα

Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον αλλοδαπού για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τέσσερις χθες το απόγευμα, δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας με σκοπό να ταξιδέψουν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο ο άνδρας παρουσίασε στην Αστυνομία δελτίο ταυτότητας ευρωπαϊκής χώρας, με δικαιούχο 19χρονο, ενώ η γυναίκα παρουσίασε διαβατήριο ευρωπαϊκής χώρας, με δικαιούχο 35χρονη καθώς και άδεια διαμονής στην ίδια ευρωπαϊκή χώρα, με ισχύ μέχρι το Δεκέμβριο του 2020.

Ωστόσο στους αστυνομικούς ηγέρθηκαν υποψίες ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα δεν ανήκαν στους δύο υπόπτους, αφού αυτοί δεν έμοιαζαν με τους δικαιούχους των εγγράφων, όπως αυτοί φαίνονταν στις φωτογραφίες στο δελτίο ταυτότητας και στο διαβατήριο. Ακόμα ηγέρθηκαν υποψίες ότι τα δύο άτομα είχαν αφιχθεί παράνομα στην Κύπρο.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος συνελήφθη ωστόσο διευθετήθηκε η διαμονή της σε ξενοδοχείο της Λάρνακας και τελεί υπό φρούρηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend