Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βροχές την Κυριακή, παγετός και πτώση της θερμοκρασίας
Βροχές την Κυριακή, παγετός και πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές την Κυριακή, παγετός και πτώση της θερμοκρασίας

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται από τη ∆ευτέρα. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα.

Οι άνεµοι θα πνέουν, το πρωί, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα, σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως το απόγευµα και το βράδυ.

Τη ∆ευτέρα, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα.

Την Τρίτη, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή πτώση, ενώ την Τρίτη θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα, που είναι γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Send this to a friend