Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Άρσεναλ στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της, στις οποίες έχει απολογισμό έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 24 Οκτωβρίου για να βρούμε την τελευταία που πανηγύρισε επί της Γκιμαράες (3-2 εντός έδρας) για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στις έντεκα συνολικά εντός έδρας που έδωσε γνώρισε μία ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) στις 28 Νοεμβρίου, στις υπόλοιπες σημείωσε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (σ.σ. GG στις οχτώ, over 2,5 στις εννέα).

*GG & over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της

*GG στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Από τρεις σερί ήττες κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1 εκτός έδρας), Λέστερ (2-0 εντός έδρας) και Λίβερπουλ (2-1 εκτός έδρας) προέρχεται η Μπράιτον στην Πρέμιερ Λιγκ. Με τους 15 βαθμούς που συγκέντρωσε βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, απόψε ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο «Emirates». Την περασμένη σεζόν έφυγε από αυτό με την ισοπαλία (1-1) στις 5 Μαΐου του τρέχοντος έτους.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG & over 2,5 στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Εκτίμηση: 1 & 2-5 με απόδοση 2,04

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.