Βαθμούς στην έδρα της άφησε την προηγούμενη αγωνιστική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 2-2 με την Άστον Βίλα. Ένα αποτέλεσμα που μόνο ικανοποιημένους δεν αφήνει τους «κόκκινους διαβόλους», που έχουν υποχωρήσει στην 9η θέση και στο -8 από την τετράδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει περίοδο κρίσης και ο Σόλσκιερ δείχνει πως δεν έχει λύσεις για να τη βγάλει από το αδιέξοδο. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως με 18 βαθμούς σε 14 ματς ισοφαρίζει τη χειρότερη επίδοση από τη σεζόν 1988-89.

*Πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα 6/8 πρόσφατα παιχνίδια.

*Goal/Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 6/7 πρόσφατα παιχνίδια

Με τον Ντέλε Άλι να σκοράρει δις, η Τότεναμ κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να ξεπεράσει με επιτυχία και το εμπόδιο της Μπόρνμουθ, φτάνοντας στη νίκη, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Τα «σπιρούνια» έχουν αναγεννηθεί μετά τον ερχομό του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μάλιστα έχει κάνει το 3Χ3 στον πάγκο τους. Η Τότεναμ συμπλήρωσε έξι παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή μάλιστα ήταν η τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της, καθώς προηγήθηκαν αυτές επί του Ερυθρού Αστέρα (0-4), του Ολυμπιακού (4-2), αλλά και της Γουέστ Χαμ (2-3). Σκαρφάλωσε στην 5η θέση μετά τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και στο -6 από την πρώτη τετράδα.

*Έρχεται από 13/17 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας.

*Δέχτηκε γκολ στα 16/20 ματς όλων των διοργανώσεων η Τότεναμ.

Εκτίμηση GG 2 -4 με απόδοση 2,11

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.