Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Συνέντευξη 5 ερωτήσεων με την Χριστίνα Μάτσα του Voice!
Συνέντευξη 5 ερωτήσεων με την Χριστίνα Μάτσα του Voice!

Συνέντευξη 5 ερωτήσεων με την Χριστίνα Μάτσα του Voice!

1. Μετά την συμμετοχή σου στο The Voice of Greece ποιές συνεργασίες είχες και πως προχωρήσες με την καριέρα σου;

Μετά το Voice η αλήθεια έιναι ότι είχα αρκετές προτάσεις Ελλάδα και Κύπρο όσο αφορά το τραγούδι αλλα ήταν δική μου επιλογή να μείνω Κύπρο και να ασχοληθώ και με κάτι άλλο. Aυτό ήταν το δικό μου Brand ομορφίας που ήδη έχω λανσάρει και είμαι πάρα πολυ χαρούμενη που μέσα σε μικρό χρονικό διαστημα το καταφέρα και μάλιστα με τεράστια επιτυχία.

2.Παράλληλα με το τραγούδι, με τι άλλο ασχολείσαι, έχεις σπουδάσει κάτι;

Παράλληλα με το τραγούδι σπούδασα και δημοσιογραφία αλλά και σκηνοθεσία. Ο λόγος που τα είχα κάνει και αυτά είναι επειδή με την μουσική ασχολήθηκα απο μικρό παιδί ,έχω κάνει και μαθήματα πιάνου ,έτσι ήθελα να μάθω και ότι αφορά την τηλεοράση γιατί είχα καταλάβει πόσο πολύ μου άρεσε ο φακός και όλα αυτα συνδιάζοντε μεταξύ τους. Όπως καταλαβαίνετε μου αρέσει να μαθαίνω συνεχώς καινούργια πράγματα και να δοκιμάζομαι σε αυτά αλλά φυσικά μόνο στον τομέα που πραγματικα θα με ενδιέφερε. Έχω ασχοληθεί με το τραγούδι ,με την τηλεόραση , με το ραδιόφωνο αλλά και με την μόδα.
Τώρα πριν 2 μηνες ακριβώς μου έχουν κάνει πρόταση σε μία εταιρεία στη Κύπρο, την Plus Properties Development όπου κάνω το PR της εταιρείας. Είναι κάτι καινούργιο αλλά με εκφράζει σαν άνθρωπο και μου αρέσει , ενώ παράλληλα κάνω και τις δικές μου δουλειές.

3. Ποιά είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Σαν άνθρωπος μου αρέσει πολύ να κάνω πλάνα για το μέλλον , μου αρέσει να ξέρω που πατάω και πως προχωρώ. Σίγουρα όμως το αύριο δεν το γνωρίζει κανείς. Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να μεγαλώσω την οικογένεια μου , δηλαδή σύντομα θέλω να κάνω την δική μου οικογένεια. Θέλω να ασχοληθώ με το Brand μου,τώρα είμαι στην Plus Properties και ίσως κάτι που σκεφτομαι είναι να ασχοληθώ και πάλι με την τηλεόραση αλλά φυσικά χωρίς να αφήσω τιποτά απο αυτά που ήδη κάνω γιατί πρώτα αγαπώ την δουλειά μου και μετά είναι όλα τα άλλα. Σωστά καταλάβατε δεν παραταω κατι που αγαπώ και πιστεύω σε αυτό.

4.Χριστίνα μου πώς προέκυψε η ιδέα για τα δικά σου προϊόντα ομορφιάς;

Όπως γνωρίζετε μου αρέσει πάρα πολύ η ομορφιά. Μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω το δικό μου brand γιατί συνεχώς με ρωτούσαν γυναίκες πως φτίαχνομαι , τι προϊόντα χρησιμοποιώ και η αλήθεια είναι πως πάντα μου άρεσε να μεταφέρω και να τις συμβουλεύω με διάφορα tips ομορφίας με βάση αυτά που γνωρίζω. Έτσι είπα να δημιουργήσω το δικό μοu luxury brand ξεκεινώντας απο την συσκευασία μέχρι την τέλεια ποιότητα. Ξεκίνησα με ένα προιόν που αγαπώ και αλλάζει όλο το πρόσωπο κατά την δική μου άποψη αλλά δύσκολα έβρισκα στην Κύπρο και αυτό ήταν οι βλεαφριδές που τις τοποθετείς και μόνη σου.
Υπάρχουν διάφορα style για όλες τις περιπτώσεις. Η αλήθεια είναι ότι με το που τις έχω λανσάρει έχουν γίνει must have στις γυναίκες και αυτό μου έδωσε δύναμη να προχωρήσω στο επόμενο προϊόν εξίσου άριστης ποιότητας τα matte and gloss lipsticks σε όλες τις αποχρώσεις και σιγά σιγά προχωρώ στο επόμενο προιόν.

5. Πώς βλέπεις την πόλη μας τα τελευταία χρόνια;

Να σας πώ την αλήθεια. Αγαπώ πάρα πολύ την πόλη μου,θεωρώ ότι γενικά η Κύπρο σαν χώρα είναι πάρα πολύ ασφαλής. Όσο για την Λάρνακα τώρα ειδίκα τα τελευταία 4 χρόνια βλέπουμε αρκέτα την ανάπτηξη της και είμαι πάρα πολυ χαρούμενη γιατί τις ιδέες μας δεν τις κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας αλλά τις κάνουμε και σε πράξεις με αποτέλεσμα να αλλάζουμε την πόλη μας και όχι μόνο. Ενα τεράστιο παράδειγμα είναι ο CEO της εταιρίας Plus Properties George Chehwane που επενδυεί και πιστέυει πάρα πολύ στην ανάπτυξης της πόλης μας και όλης της Κύπρου. Φέρνοντας προοπτική ανάπτυξης στην πόλη μας.

Send this to a friend